Första advent..........

Första advent idag ........
Insåg imorse att hösten är slut och julen snart är här . Igår kom min moster förbi på en fika och vi satt och prata om allt Lelle och jag har gått igenom den här hösten . När vi pratar om detta så så får jag ont i magen och får tillbaka kännslan i kroppen som va där varje dag  vecka ut vecka in usch .
Helgen har varit väldigt lugn .Lelle har mått illa och haft jätte ont i magen ,varit kallsvettig . Vet inte vad det är ???  . Själv har jag varit yr och trött . Känner mig så slut . Väntar bara på att jag ska få träffa psykoterapeuten men det är inte förrens 9 december . Hoppas hon kan ge mig lite bra verktyg i detta . Jag längtar  efter ledighet ,längtar till jul ,känns som jag skulle behöva ha ett låååååååååångt jullov .Typ som man hade i plugget ,slutar runt 20/12 och börjar i mitten Januari igen . Men det var många år sedan   :-( . Undra om det hade varit lättare att göra detta på våren ??? Men man kanske hade känt på samma sätt då ? Det spelar nog ingen roll om det är vår eller höst ,det jobbiga är väl hela grejen .
Den här v ska Lelle till HS och göra inhalationen som han gjorde för 4 v sedan ,den här gången är det andra ampullen . Varje v är det minst ett sjukhusbesök man kommer liksom inte ifrån det här SJUKHUS   :-(  
 
 
 

cancersambo.blogg.se

När cancer blir en del av livet

RSS 2.0