Trevlig Midsommar...........

Dagarna går och vi med dom . Här är det mesta sig likt . Jag kämpar på med mitt och mår bättre men är trött . Lelle kämpar på med det jävla illamåendet och yrseln som vissa dagar är så stark så han kastas fram och tillbaka när han gör något . 
Förra veckan var jag på Blodcancerförbundets föreläsning ang Myelom . L våga inte gå så jag och H gick .
Det var väldigt bra och man fick veta mycket nytt ang nya mediciner mm . Det va nya läkaren från Hematologen KS som höll i föreläsningen ,han som blir L s nya doktor när doktor A nu går i pension . Fick ett väldigt bra intryck av honom . Saklig ,förklara bra och verkade sympatisk . Han föreläste och sedan var det frågestund ,han svara på alla frågor och kunde allt .Men han har jobbat i 30 år med Myelom . 
Det blir en lugn Midsommar för oss . Får flash backs från förra årets midsommar DEN VA HEMSK !!!! Lelle hade fått cellgift på Torsdagen ,va helt plakat på midsommarafton . Han sov hela midsommarafton och midsommardagen .Jag satt mest och grina och tyckte allt va så jobbigt . Minns att jag gjorde mig till och fixa en midsommarlunch ,L kom upp satte sig vid borde mådde så illa så han inte kunde äta så han gick och la sig igen . 
Jag gillar inte sådana här helger när alla ska vara så glada och allt ska vara så skoj. Man har fått andra perspektiv ,tänk alla som går på cancerbehandling ,alla som är ensamma usch .............
Min lilla Diamant sommarjobbar innom hemtjänsten och ska självklart jobba hela midsommarafton . Hon kom hem kvittrande en dag den här veckan och berätta om alla gammla människor som sitter själva och dagens höjdpunkt är när hemtjänsten ringer på dörren och kommer förbi i 20-30 minuter . Diamanten berätta för mig att hon alltid kramar om sina patienter när hon kommer till dom .Och att dom blir såååååå glada för det . Älskade dotter du har ett hjärta av guld . 
Sedan kammar hon tanternas hår och dom blir så glada och säger -Så här ompysslad va länge sedan jag blev . 
Nästa vecka är det fullt upp ,Läkaren för mig ,Psykoterapeuten . KS balansmottagningen för L ang Yrseln h
Trevlig midsommar ..........
 

cancersambo.blogg.se

När cancer blir en del av livet

RSS 2.0