Dagarna rullar på............

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist ,och flera hör av sig och frågar Va händer???? Är allt bra ???? :-) 
Jo tack som frågar   :-) ,inget nytt under solen skulle man kunna säga . 
Lelle mår illa ,vissa dagar så han vill skita i allt ,han blir låg och tappar allt . Han är yr men vissa dagar är det bättre . L går nu och väntar på återbesök till doktor A 10/6 . Nästa v ska han lämna prover inför besöket ,sedan ska doktor A tala om hur det är med Myelomet  (ångest ) .
Vi har fått veta av H att doktor A ska gå i pension efter sommaren så det blir ny doktor för L . 
Jag känner mig piggare och börjar känna att livet återvänder sakta men säkert ,har varit och träffat en coach som har gjort en rehab plan för min återgång till jobbet ,känns bra . Går och pratar med både Psykologen och psykoterapeuten och det känns så bra . Tänk att vissa tycker det är så laddat att säga att men går och pratar med en psykolog ,dom som aldrig har prövat har missat något . En timme där du bara kan prata av dig om vad du vill och psykologen kommer med input . Med hela cancer skiten i bagaget kommer jag behöva psykolog resten av livet . Fy farao va detta är jobbigt !!!! Önskar INGEN detta skit !!!!!
Idag är det 26/ 5 och i Stockholm har det blivit "vinter" vi kännde oss så frusna idag så vi tände en brasa 26 Maj !!!!  Galet ,men varför ska man sitta och frysa   :-) 
Fick till och med ta in mina Medelhavsväxter ,för dom undra va det här var för konstigt medelhavs väder   :-) 
 

cancersambo.blogg.se

När cancer blir en del av livet

RSS 2.0