Slut snusat ...Vår ???....Vila........

Då var det söndag kväll . En lugn helg har passerat med strålande sol och vår vibbar .
Igår var en speciell dag för mig ,jag var på "Blinddate " kan man säga   :-) . Träffa en kompis som jag träffat genom cancern .Hennes man har samma cancer som Lelle . Hon hittade min blogg och vi börja skriva till varandra . Hon bor i Malmö men är från Stockholm och har barn och släckt här kvar .I fredags fick jag mess att dom fick ett ryck och skulle åka upp till Stockholm över helgen och hon fråga om vi kyunde ses och självklart ville jag det . 
Vi gick till Mellqvist tog en macka och kaffe . Vi satt och prata 4 timmar   :-)   Man känner sig ensam i denna jävla Cancer men när man träffar andra som oxå kämpar med detta så inser man att man inte är själv .
 
I fredags hände något STORT hos oss   :-)  :-)  :-)   Lelle bestämde sig för att sluta snusa !!!!!!  Oj oj oj .Japp han erkände att efter högdosen har inte snuset smakat så gott som det gjorde innan så han bestämde sig att sluta . Jag hoppas han kommer klara det och vem vet ,tänk om illamåendet kan ge sig nu ????  Eftersom Lelles läkare inte vet varför han fortfarande mår så illa ,så vet man ju inte om snuset kan vara en bov i detta ???? Vi får se tiden får utvisa . Idag är det tredje dagen utan snus ialla fall . 
Hela helgen har solen strålat från en blå himmel sååååååå skönt ,idag kom min bästis över och vi åt lunch i solen och fika .Så helande för kropp och själ . 
Fortsätter vila och ta det lungt ....
 

cancersambo.blogg.se

När cancer blir en del av livet

RSS 2.0