MVG.....MVG....MVG.....MVG......MVG

Natten mot tisdag blev mest ligga och stirra i taket , försvars tankar i miljarder . Jobbade hemma tisdag fm ,blev inte många knop gjorda ,tankarna skena hela tiden och va någon annanstans hela tiden . Som vanligt växla L och jag inte ett ord .Var och en är helt i sig själv . JAG HATAR DOM HÄR LÄKARBESÖKEN . Vi åkte iväg för tidigt som vanligt ,svängde upp på KS redan 13,15 gick till kassan och anmälde oss sedan upp på Hematologen och det gammla vanliga väntrummet 
Där satt vi och glodde rakt ut . Då hände något som aldrig har hänt dom alla gånger vi suttit där . Redan 13,50 kom doktor B ut och ropa upp Lelle . Han tog i hand och vi gick in på hans rum ,Dr B har första rummet direkt efter väntrummet ,kändes bra att bara gå runt hörnan och vara inne . Inte som alla gånger hos Dr A som satt längst ner i korridoren . och jag och L gick i led efter Dr A . 
Dr B är öppen ,trevlig , lättsam . Han börjar med att fråga L hur han mår . Dr B har läst på och har koll på hela Lelle s diagnos och behandling . L frågar direkt hur provsvaren är och B säger dom är så bra ,allt ser bra ut . Han säger att L nu kan sluta med skelettförstärkningen då han inte behöver det just nu eftersom allt ser bra ut . Han ordinerar prover varannan månad på Ks labbet Brommaplan ,sedan nytt läkarbesök i Maj !!!!!! Vi ställer frågor vi har och diskuterar runt det .B pratar om forskning ang Myelom som är väldigt aktiv ,som han säger mycket nytt på G . L tar upp illamåendet som Dr B tycker är konstigt att det inte har släppt ännu men ser ingen fara med det utan säger att L får fortsätta med illamående tabletter så länge han behöver . Men han föreslår oxå att han kan pröva sluta en v och se om det blir sämre /Bättre ? 
Vi tackar för oss och rummlar ut ur rummet så glada OCH SÅÅÅÅÅ LÄTTADE . DET GICK BRA ,DET GICK SÅ JÄVLA BRA .VI ÄR SÅ GLADA SÅ TÅRARNA KOMMER .
FAN VA LIVET ÄR FANTASTISKT 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

cancersambo.blogg.se

När cancer blir en del av livet

RSS 2.0